Hop til hovedindhold

Bypedellerne

Det er vigtigt, at både indbyggere og gæster befinder sig godt i KarupKølvrå. Derfor har vi dannet et frivilligt korps af borgere, Bypedellerne, som sørger for, at der ser ordentligt ud, og at tingene fungerer. At der er rent og pænt på alle udeområder og rekreative steder, at der bliver flaget, når der er anledning til det; og at der er brænde ved de lokale shelters osv.

Virksomhederne

Beliggenheden midt mellem de fem større byer, Viborg, Skive, Holstebro, Herning og Silkeborg betyder, at der er masser af arbejdspladser indenfor bekvem afstand; og KarupKølvrå byder selv på flere store af slagsen. Den største, Flyvestation Karup, som huser en række af forsvarets myndigheder, beskæftiger 3.500 mennesker.

Sundhedstilbud

Der er ikke langt til hjælp, når alderen trykker, helbredet skranter eller der er brug for et sundhedstjek. I KarupKølvrå finder du alle de sundhedstilbud, der er brug for, indenfor bekvem afstand. Her er der lægehus, tandlægeklinik, plejecenter og apotek; og tæt på, i Viborg og Herning, er der store sygehuse. Så overvejer du at flytte hertil, kan du roligt tage en rask beslutning.

En del af Viborg Kommune

Din by, min by og den nye fælles identitet, hjemmeside og facebook-side er resultatet af et nært samarbejde mellem Viborg Kommune og lokale aktører fra KarupKølvrå. Siden projektets start, er der fra alle sider blevet arbejdet ihærdigt på at finde nye veje og idéer til at binde de to byer sammen og gøre KarupKølvrå til et endnu bedre sted at leve livet.